HÁLO ON DESIGNVAATEMERKKI ARKTISESTA SUOMEN LAPISTA

 

Hálo lanseerattiin toukokuussa 2017 kahden ystävän ja muotiammattilaisen Marta Valtovirran ja Jukka Puljujärven toimesta. Hálo syntyi palvelemaan korkealaatuisten, ajattomien ja uniikkien vaatteiden tarvetta. Mallistot ovat inspiroituneet Lapin villistä ja karusta luonnosta sekä vuodenaikojen ja valoilmiöiden vaihtelusta.

Hálo jakaa Lapin kahdeksan vuodenaikaa eri tuotesarjojen välityksellä. ”Haluamme näyttää ja jakaa pohjoisen kauneuden jokaisen tuotteemme kautta - jotta asiakkaat voivat kokea, tuntea ja aistia hálon sielun.” Riippuen vuodenajasta, malliston tuotteet saavat inspiraationsa joko revontulista, juhannuksen yöttömän yön herkkyydestä, ruskan herkullisista ja runsaista väreistä ja kaamoksen pitkästä sekä pimeästä yöstä.
 

Mallistot tarjoavat ajattomia aarteita, jotka ovat upeita vaatekaapin kulmakiviä sekä eksklusiivisia yhteistyömallistoja. Kaikki tuotteet ovat tuotettu korkealuokkaisista materiaaleista mm. italialaisten, ranskalaisten ja saksalaisten toimittajien kanssa yhteistyössä. Kaikki tuotetaan Euroopassa harkiten valituissa ompelimoissa ja tehtaissa suurimmaksi osaksi Virossa sekä Italiassa. Kaikki printit ovat hálon käsialaa.

Alusta asti hálo on ollut suosituimpia merkkejä stylistien, julkisuudenhenkilöiden sekä vaikuttajien keskuudessa ja on nostettu monien kansainvälisesti arvostettujen muotijulkaisuiden sivuilla mm. Vogue Scandinavia, Womens Wear Daily, L’Officiel, Vogue Ukraine, CNN Style, ELLE Sweden, Cosmopolitan Hong Kong, Vogue Italia ja Marie Claire Korea.

”Arvostamme hiljaisuutta, puhtautta, korkeaa laatua ja aitoja ystävyyssuhteita. Tervetuloa hálon maailmaan.”

Rakkaudella, 

Marta & Jukka