Hálo & Co. Holiday market

hálo kokoaa suomalaiset design brändit yhden katon alle

Lapista kotoisin oleva premium-vaatemerkki hálo kokoaa suomalaiset design brändit saman katon alle vastaiskuna hiljentyvälle Helsingin keskustalle avaamalla hálo & Co. Holiday Marketin Erottajankadun myymäläänsä.

Marta Valtovirran ja Jukka Puljujärven, vuonna 2017, lanseeraama merkki ilmoitti aiemmin tänä syksynä taloudellisesta ahdingostaan lanseeraamalla #savehalo pelastuskampanjan. Kampanja levisi vauhdilla sosiaalisessa mediassa useiden vaikuttajien ja asiakkaiden jakojen myötä ja kampanjasta kirjoittivat useat julkaisut kuten Helsingin Sanomat, Lapin kansa, YLE, HBL ja Kauppalehti. Kampanjan huomio ja sen myötä saadut myyntituotot sammuttivat suurimpia tulipaloja ja sen seurauksena muun muassa Levin lippulaivamyymälä avattiin uudelle kaudelle sekä syksyn malliston tuotantokuluja katettiin. Ahdinko ei kuitenkaan ole vielä selätetty. Hálon tämänhetkinen vuokranantaja ei tule vastaan Erottajankadun vuokrasopimuksessa eikä nousseissa vuokrakustannuksissa. Hálon nykyinen vuokrasopimus on voimassa vuoden loppuun.

 ”Halusimme kutsua mukaan muitakin upeita suomalaisia design brändejä, jotta kaikki voisivat hyötyä tästä kivijalasta mahdollisimman paljon. Monet merkit ovat joutuneet sulkemaan myymälänsä kuluneen vuoden aikana ja haluamme yhdistää voimamme tarjoamalla upeaa suomalaista designia eri muodoissaan”, avaa hálon toinen perustajista ja toimitusjohtaja Marta Valtovirta.

Kaksikerroksinen toimitila, toimistona ja showroomina toiminut yläkerta, otetaan hyötykäyttöön myymälää varten. Hálo & Co. Holiday market -nimen saanut konsepti on tavaratalomainen ja herkullisesti stailattu.

”Visualisti Anna Brykner tulee rakentamaan meille upean maailman, jossa brändit tukevat toisiaan. Myymälästä tulee elämys, jota kannattaa tulla varta vasten katsomaan”, kertoo hálon suunnittelija ja toinen perustajista Jukka Puljujärvi. 

Hálo & Co. Holiday market avataan yleisölle maanantaina 16.10.2023 klo 11.00 juuri juhlakauden alla.

Mukana olevat merkit ovat hálo, R/H, Aarni wood, Florence, LUV NORTH, Mähöne, NO/AN, ASK Scandinavia, Kepardi Company, Mainio, Fumi, LUVBY, Meri Art & Design, Bonden, Paloina Ceramics, Dreamcozy, Henua, Arkivé Atelier ja Kati Peltola. Jokainen merkki tuo myyntiin lahjaksi sopivia tuotteita ja brändit osallistuvat myös markkinointiin ja yhteistyötempauksiin. Mukana on vaatteita, kosmetiikkaa, koruja, kynttilöitä, keramiikkaa, asusteita, kodin sisustustuotteita ja paljon muuta.

Hálo & Co. Holiday market on auki 16.10.-30.11.2023 osoitteessa Erottajankatu 19, 00130 Helsinki.

Lisätiedot:
Marta Valtovirta
Toimitusjohtaja
050 517 7172 / marta@halofromnorth.com
halofromnorth.com / @halofromnorth